Έχουμε δει την τάση σε celebrites στην Αμερική, και δειλά πέρσι το καλοκαίρι και στην Ελλάδα. Το ζηλέψαμε αλλά δεν το δοκιμάσαμε, όμως αυτό το καλοκαίρι νομίζουμε πως θα ταιριάζει γάντι στην μαυρισμένη μας επιδερμίδα και στο boho λουκ μας. Θα το τολμήσουμε!

Τα σχέδια των flash tattoοs μοιάζουν με ethnic κοσμήματα, είναι σαν να φοράς ένα χρυσό βραχιόλι. Διαρκεί περίπου μια εβδομάδα και αφαιρείται πανεύκολα με baby oil. Ότι πρέπει για τις φετινές διακοπές μας!

Που θα τα βρώ;

Ρίξτε μια ματιά σε Ebay.com και Etsy.com, όπου θα βρείτε απεριόριστες επιλογές από Flash Tattoos. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε πολύ χαμηλή τιμή.

Για τις πιο ανυπόμονες – που δεν θέλουν να περιμένουν στην καλύτερη περίπτωση δύο εβδομάδες εάν παραγγείλουν από Ebay.com και Etsy.com – βρήκαμε δύο ελληνικά eshop οπού μπορείτε να εφοδιαστείτε με τα αγαπημένα μας flash tattoos για να έχετε το πιο updated style στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!    Myfashiofruit.com     Celestino.gr    e-outfit.com

Οι καλύτερες ιδέες και τιμές στο  www.flashtat.com

Εμπνευστείτε για σχέδια και για πιθανά μέρη του σώματος για το flash tatoo σας στο λογαριασμό  στο instagram  @flashtatoos

flash-tatoo-dailyfetish-summer-feet

 

 

 

Gold-Flash-tattoo_large

flash-tatoo-dailyfetish

flash-tatoo-daily-fetish

flash-temporary-tattoos-3

flashtatoos-dailyfetish

beyonce με flash tattoo

75920-169151